Verslo dovanų idėjos 2021 metams, kurių nesinorėtų praleisti

verslo dovanų idėjos.jpg

Taip, turbūt lengviausia darbo dalis jau padaryta – jūs nusprendėte, kad šiais metais tikrai ieškosite kalėdinės verslo dovanos savo klientams, partneriams ar darbuotojams. Tikrai gali būti sunku atsirinkti kurios verslo dovanų idėjos geriausios, ypač jeigu jeigu ieškote kažko išskirtinio, bet tuo pačiu jus riboja biudžetas. Jūs atvykote į reikiamą vietą! Žinome, kad esate pavargę nuo kasmet besikartojančių verslo dovanų arba nekokybiškų pasirinkimų. Norėdami palengvinti rūpesčius ir sutaupyti jums laiko, vykome į įdomių verslo dovanų medžioklę. Štai mūsų atrastos geriausios verslo dovanų idėjos 2021 metams:


 

1.Kalėdiniai saldainiai su logotipu, bet pateikti labai išskirtinai ir netradiciškai.

Mums ši idėja pasirodė ne tik labai įdomi, bet ir tvari – saldainių pilna dovanų dėžutė, kuri vėliau gali pavirsti taupykle, pieštukine ar net nedideliu vazonėliu kambariniam augalui. Sudėti rašikliai atrodys stilingai, o jūsų įmonės logotipas ar palinkėjimas, ir toliau bus kasdien matomas ant kliento stalo. Jeigu ieškote netradicinės, bet skanios verslo dovanų idėjos 2021 metams, šis pasirinkimas labai įdomus ir turintis gilesnę prasmę!

 

2.Unikalūs ir vieninteliai pasaulyje tokie RCUP daugkartiniai termo puodeliai su logotipu

Šie, Didžiojoje Britanijoje sukurti, daugkartiniai termo puodeliai išties ypatingi, nes yra pagaminti iš perdirbtų vienkartinių kavos puodelių atliekų. Kartais diena gali tapti žymiai geresnė, jei kelyje galėsite išgerti mėgstamos kavos ar arbatos! Jeigu palaikote tvarumo idėją ir galvojate, kad daugkartiniai termo puodeliai yra gera verslo dovanų idėja, siūlome išsirinkti pačius ekologiškiausius puodelius, kurie iki šiol yra sukurti pasaulyje. Pagalvokite, jei 100 savo klientų padovanotumėte šiuos daugkartinius puodelius, kiek vienkartinio plastiko galėtumėte atsisakyti! Žinoma, puodeliai gali būti pagaminti su jūsų įmonės logotipu.

3.Personalizuoti gėrimai su specialiai jūsų įmonei pagamintomis etiketėmis ar logotipu

Ši verslo dovanų idėja yra puiki mintis, jeigu jūs galite skirti net labai nedidelį biudžetą, iki €10 būtų tikrai ne vienas galimas variantas. Raudonas, baltas vynas, putojantis, prosecco, šampanas ar net craftinis alus gali būti visiškai personalizuoti pagal jūsų įmonės norus. Visų pirma – tai puikios kokybės vynai, atrinkti iš skirtingų gerų gamintojų - Chianti Classico, Barolo DOCG, Brunello di Montalcino, Toscana Rosso IGT, Nero d'Avola, Vermentino DOC ir kt. Yra galimybė personalizuoti ir Magnum 1,5L butelius. Jeigu šiemet galvojate dovanoti gėrimus savo klientams, padarykite juos labiau įsimenamus, pamatysite, jog ši verslo dovanų idėja liks pastebėta ir tikrai patiks jūsų klientams. Su jūsų logotipu personalizuotos vyno dovanos taip pat yra puikus pasirinkimas jūsų organizuojamuose renginiuose ir susitikimuose.

personalizuoti vyno buteliai.jpg
 

4.Pyrago panettone ir arbatos kalėdoms dovana

Jeigu norisi skanios verslo dovanų idėjos, ši būtent tokia ir ji mums išties labai patinka! Ji atitinka visus pageidaujamus geros verslo dovanos klientams aspektus – ji puikiai tinka dalintis visam kolektyvui, nereikalingos jokios ypatingos laikymo salygos, patogi transportuoti, yra pakankamai nebrangi ir, žinoma, daro įspūdį! Kokybiškas, lengvas ir purus šventinis pyragas panettone bei arbatos kalėdoms rinkinys, supakuotas metalinėje dėžutėje. Galima personalizuoti, pagaminti ir pritvirtinti kortelę su įmonės logotipu ir trumpu kalėdiniu linkėjimu.

 

5.Keturių skirtingų arbatų rinkinys su sieteliu

Arbatos rinkiniai Kalėdoms visuomet yra gera verslo dovanų idėja, mums ypač įdomus pasirodė šis variantas. Pati pakuotė atrodo labai patraukliai, pakankamai solidžiai, bet tuo pačiu nuteikia kažkaip šventiškai ir žaismingai. Žinoma, ją galima personalizuoti – pagaminti įmautę su jūsų įmonei pritaikytu dizainu ar pridėti kortelę su logotipu ir sveikinimu. Šiame dovanų rinkinyje yra net keturios birios arbatos - Darjeeling, persikų - abrikosų baltoji arbata, raudonoji arbata su vanile bei žalioji arbata Genmaicha ir dar arbatos sietelis.

6.Vaisių pyragas su konjaku

Pyrago dėžutė atrodo nedidelė, bet ją paėmus į rankas pasijaučia tikrasis svoris – šiame pyrage daug konjake brandintų vaisių, tik pradarius iškart pasklinda puikus aromatas. Šis britiškas pyragas labai turtingas, todėl užtenka nedidelio gabalėlio prie kavos, 700 gramų pyrago tikrai užtenka pasidalinti 6-8 žmonėms. Jeigu ieškote tokios verslo dovanų idėjos, kuri būtų pakankamai kompaktiška, bet skaniai nustebintų, būtų tikrai puikus pasirinkimas. Pati pyrago pakuotė subtili ir traukianti akį, bet esant poreikiui galima lengvai personalizuoti, gaminti įmautę pagal įmonės norus.

 

7.BLACK+BLUM termo gertuvė su logotipu

Termo gertuvių yra labai daug, bet jei ieškote tikrai kokybiškos ir ilgaamžės verslo dovanų idėjos, šis variantas kaip tik jums. Londone įsikūrusių black+blum dizaino namų kūrinys, ne tik vizualiai gražiai atrodo, bet yra labai kokybiškai pagamintas. Kažkaip visuomet svarbu, kad padovanotas daiktas nebūtų vienadienis, klientai netruks tai pastebėti ir įvertinti. Ant šios termo gertuvės yra galimybė išgraviruoti jūsų logotipą, tikrai džiaugsitės, kai klientai jį matys ant tikrai kokybiško daikto, kurį su malonumu naudos kasdien.

8.Lakricų dovanų rinkinys su personalizuota įmaute

Visiška naujiena Lietuvoje, kuri atėjo tikrai su trenksmu! Jei norisi ypatingos verslo dovanų idėjos 2021 metams, šis lakricų rinkinys tam idealus. Danų konditerio Johan Bülow kūrinys, skirtas specialiai Kalėdoms, abejingų tikrai nepalieka. Aštuonių skirtingų skonių lakricos, visos dengtos šokoladu, deriniai tikrai labai subtilūs – baltasis šokoladas ir pasiflora, avietės ir tamsusis šokoladas, švelniai sūri karamelė ir kt. Tvirta, išskirtinio dizaino dėžutė atrodo nepriekaištingai, ji laimėjo pirmą vietą dizaino apdovanojimuose Kopenhagoje. Dovaną galima personalizuoti ir papildomai pagaminti norimo dizaino įmautę su logotipu arba tvirtinti kortelę su sveikinimu.

9.Gurmaniški dovanų rinkiniai

Šios verslo dovanų idėjos tikrai negalėjome neįtraukti į geriausiųjų sąrašą 2021 metams. Gurmaniški dovanų rinkiniai visuomet yra populiari verslo dovana turbūt ne veltui, juk taip padovanojame skanią šventę! Yra visokių stilių tokio tipo dovanų, svarbu suprasti ir išgryninti savo poreikius, kokios norėtųsi šiemet. Ar labai gausios, kad galima būtų pasivaišinti visam kolektyvui, ar kaip tik mažesnės, bet itin kokybiškų ir tarpusavyje derančių skonių? Mums ši dovana atrodo tikrai išskirtinė ir įsimenama – ypatingai šventiška eglutės formos dovanų dėžutė, kuri pripildyta kokybiškais ir nekasdieniškais skoniais - putojantis baltas vynas Cava Brut Reserva vynas, ančių kepenėlės, figų džemas, Avies pieno sūrio bei baravykų užtepas bei kelių rūšių šokoladai.

 

10.Išskirtinis šokoladinės dovanos pateikimas – didelis gianduja šokoladas personalizuotoje dėžutėje

Šokoladinės dovanos yra visiška klasika ir turi didelį gerbėjų ratą, bet šiemet jos gali būti pateiktos tikrai originaliai. Net 400 gramų labai kokybiškas lazdynų riešutų tamsusis šokoladas gianduja, šventiškai suvyniotas auksiniame popieriuje bei įdėtas dovanų dėžutėje su jūsų įmonės logotipu. Verslo dovanų idėjos nebūtinai turi būti labai išradingos, kartais tiesiog pakanka geros kokybės ir įdomaus bei nekasdienio pateikimo.

 

11.Kalėdinis pyragas panettone su tiramisu kremu

Jeigu tiesiog staigiai paklaustumėte, kuris kalėdinis pyragas mums skaniausias? Pirmas atsakymas, kuris ateina tiesiog savaime, natūraliai ir ilgai negalvojant - panettone pyragas su tiramisu. Kalėdinių pyragų panettone pasirinkimas yra didelis, ir mes jų ragavome tikrai daug, bet šis labai įkrito į širdį. Saldžios verslo dovanų idėjos kasmet laikosi topuose, bet 2021 metams tikrai rekomenduojame išbandyti įvairesnius panettone pyrago variantus su skirtingais įdarais, manome, kad dar ir kaip nustebsite!

12.Mini kumpis su stovu

Vytinti kumpiai visuomet būdavo puiki ir solidi dovana, bet jeigu ieškote šiek tiek mažesnio biudžeto, verslo dovanų idėjos iki €30, šis 1 kg. mini kumpis su stovu ir peiliu – yra tikrai idealus variantas. Geras kumpių gamintojas iš Ispanijos, paruošė puikią opciją dovanoms, gražiai ir tvarkingai supakuotas mini kumpis tinka ne vien tik vyriškai auditorijai. Sulaukėme ne vieno gero klientų atsiliepimo, todėl tikrai dedame į sąrašą tarp geriausių verslo dovanų idėjų 2021 metams. Žinoma, dovaną galima personalizuoti: pagaminti įmautę su jūsų logotipu bei norimu dizainu ar tiesiog papuošti kortele su trumpu sveikinimu.