Finca La Rosala yra labai mažas ir nišinis gamintojas iš La Mancha regiono Ispanijoje – riešutus skrudina labai nedideliais kiekiais, taip išlaiko vientisą riešutų tekstūrą bei tolygiai paskirsto pagardus. Procesas yra pakankamai ilgas – pirmiausiai riešutai yra kruopščiai išplaunami bei pašalinami visi nešvarumai, kurie gali atkeliauti iš plantacijos. Vėliau riešutai yra tolygiai paskirstomi nedidelėse kepimo skardose bei šaunami į krosnį, vėl ir vėl atsargiai maišomi, kol pasiekiama norima tekstūra bei visi tolygiai apskrunda. Tai subtilus procesas, reikalaujantis daug kantrybės bei atkaklaus rankų darbo. Visi Finca La Rosala ūkyje naudojami riešutų pagardai yra natūralūs, 80% riešutų žaliavos atkeliauja iš pačios Ispanijos.
Premium klasės riešutų deriniai, kurie taip pat buvo pastebėti ir apdovanoti “Salon de Gourmets” Madride. Skoniai subtilūs ir puikiai subalansuoti, tik dar labiau padeda atsiskleisti patiems riešutams. Pistacijų riešutai su apelsinais, anakardžiai gardinti citrina bei laimu, pekano riešutai su medumi – tai tik keletas kūrinių, kurie šį gamintoją padaro tikrai išskirtinį ir ypatingą.