La Perla di Torino šokolado namai
Jeigu norisi tikro, kokybiško šokolado - Sergio Arzilli kūriniai tikrai turėtų atsirasti sąrašo viršuje. Šokoladiniai triufeliai gimsta Italijos saldumynų ir šokolado sostinėje Turine, kur La Perla gamina kokybišką šokoladą jau 30 metų. Šie šokoladai yra ikoniniai jau ir pačioje Italijoje, taip pat pastebėti bei įvertinti ir tarptautiniais prizais. Patys pirmieji kūriniai, tamsaus bei baltojo šokolado bei lazdynų riešutų triufeliai „La Perla Nera“ ir „La Perla Bianca“, yra visiška klasika, o vėlesnės interpretacijos tarsi dar labiau sužavi savo subtilių skonių derme – šokoladiniai triufeliai su pistacijomis, tiramisu, sūriais žemė riešutais, karameliniais sausainiais, avietėmis, tai tik keli mūsų favoritai. Turime prisipažinti, esame tikrai šališki šiems šokolado namams – tai šeimos verslas, kuriame kasdien visi kartu ir dirba. Ne kartą matėmės ir bendravę, labai vertiname jų požiūrį į kokybę, kiekvieną mažą detalę. Bet svarbiausia – šokoladas tikrai nuostabus!
La Perla di Torino kalėdiniu laikotarpiu taip pat kepa ir kokybiškus panettone pyragus, kuriuos gardina savo pagamintu šokoladu, pistacijų kremu ar karamelizuotais vaisiais. Klasikinės dovanų dėžutės su kaspinu atrodo labai šventiškai, jeigu norite jas personalizuoti su įmonės logotipu, galime pagaminti korteles su trumpu kalėdiniu linkėjimu.